نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ۲ شکست پرهزینه در دوران مدیریت علی خطیر | از موبایل موسوی تا وعده ساخت ورزشگاه ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه
سرخط خبرها

مهدی طارمی و اسکوچیچ آشتی می‌کنند؟ | ابهام نگران کننده در تیم ملی

  • کد خبر: ۸۶۱۶۳
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۵
مهدی طارمی و اسکوچیچ آشتی می‌کنند؟ | ابهام نگران کننده در تیم ملی
بعد از اینکه مهدی طارمی نسبت به اظهارات اسکوچیچ واکنش نشان داد، مشخص شد که میان مهاجم اول فوتبال ایران و سرمربی تیم ملی اختلاف نظر‌هایی وجود دارد. حالا درآستانه دعوت دوباره از ملی‌پوشان این سوال مطرح است که آیا این دو اختلاف‌ها را کنار خواهند گذاشت؟

گروه ورزش|شهرآرانیوز، بعد از اینکه مهدی طارمی با انتشار توئیتی پاسخ اظهارات اسکوچیچ بعد از بازی با کره جنوبی را داد و به نوعی مدافع فوتبالیست‌های ایران شد، پرده از این واقعیت برداشته شد که میان سرمربی تیم ملی و مهاجم اول فوتبال ایران اختلاف نظر‌های بسیاری وجود دارد.

حالا درآستانه شروع دوباره اردوی تیم ملی این سوال مطرح است که روابط میان اسکوچیچ و مهدی طارمی چگونه خواهد بود و آیا کدورت‌هایی که میان این دو به وجود آمده تا آغاز دور جدید تمرینات تیم ملی برطرف خواهد شد یا خیر؟!

اینکه تصور کنیم در چنین برهه حساسی مهدی طارمی از سوی اسکوچیچ کنار گذاشته خواهد شد بسیار بعید است و حتی اگر سرمربی تیم ملی نیم نگاهی به این تصمیم هم داشته باشد، دور وبری‌های فدراسیون فوتبال او را از انجام این کار منصرف خواهند کرد تا در این مقطع فوتبال ملی لطمه نخورد، اما از جهات دیگر مهم است که میان این دو آشتی برقرار شود تا در دو بازی آینده تیم ملی مقابل لبنان و سوریه اختلافی درلایه‌های درونی تیم ملی باقی نماند و به نوعی تیم ملی با آرامش کامل گام به این دو بازی حساس بگذارد.

از فدراسیون فوتبال خبر می‌رسد که تیمی درحال رایزنی با اسکوچیچ و مهدی طارمی است تا قبل از بازی‌های مهم آتی این دو اختلاف‌ها را دور یک میز برطرف کنند تا در تیم ملی فضای صمیمانه تری برقرار شود.

باید دید که در روز‌های آتی چه اتفاقاتی رخ خواهد داد و آیا فدراسیون نشین‌ها قادر به از بین بردن کدورت‌ها میان طارمی و اسکوچیچ خواهند بود یا خیر؟!

لیست تیم ملی بعد از بازی‌های هفته چهارم بلافاصله در اختیار رسانه‌ها قرار خواهد گرفت و اردوی تیم ملی به احتمال بسیار زیاد از شنبه هفته آینده آغاز خواهد شد و لژیونر‌ها نیز باید به سرعت خود را به اردوی تیم ملی برسانند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->